Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: Отсега-нататък всички руснаци ще бъдат третирани зле

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога изключи опцията да посети Москва за директни договаряния с съветското управление за преустановяване на войната, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4500
,,В името на страната си бих бил подготвен да посетя което и да било място на тази планета. Но сигурно не сега и сигурно не Москва. Това просто не предстои на обсъждане``, е заявил Зеленски в изявление за съветското издание " Медиазона ", препечатано в австрийския в. " Щандарт ".

,,Въпреки това, при разнообразни условия и с разнообразни управници в Москва, всичко би било допустимо ", добави той.

Интервюто се появи в миг, когато съветският президент Владимир Путин разгласи победа в най-голямата борба от войната в Украйна. Зеленски съобщи, че съветското политическо управление е направило " пагубна неточност " с нашествието в неговата страна и е въвлякло съветския народ в обстановка, за която носят отговорност неговите водачи.

Отсега-нататък доста страни към този момент няма да се занимават с въпроса дали някой руснак е добър или неприятен. Всички руснаци ще бъдат третирани зле. Русия реализира това. В последна сметка не е моя работа, само че това би трябвало да плаши съветския народ, съобщи украинският президент.

Зеленски отговори на изказване на съветския министър на защитата, като съобщи, че Москва управлява по-голямата част от Мариупол, само че в част от него към момента има украински сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР